*
včera
Rozhovory | Slovácko - Sparta | Ženy
včera
Rozhovory | Hradec - Slovácko
12.09.2024
Rozhovory | Dukla - Slovácko
09.09.2024
Rozhovor | Ondřej Kukučka
06.09.2024
Slovácko na ledě | Hokej
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 982 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
19.08.2024
Fanoušci v zápase proti Baníku
19.08.2024
Děkovačka po zápase s Baníkem
17.08.2024
FCS jede na výjezd
08.08.2024
Fanoušci v zápase proti Klokanovi
26.07.2024
Fanoušci v zápase proti Slavii III

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

21.09.2024 od 13:30

Městský stadion MB

Přihlášeno
39
fanoušků

Postup Slovácka není ztracen, shodující se dnešní noviny

02.06.2008, pondělí, 11:23
noviny_velky.jpg Fotbalisté Slovácka si postup do první ligy zkomplikovali sami, píší shodně ve svých dnešních vydáních české noviny. A zároveň připomínají, že Slovácko stále může pomýšlet na postup, třebaže už tým nemá vše ve svých rukou.



Mladá fronta DNES

Slovácko selhalo. Postup se vzdálil

Šance fotbalistů Slovácka na návrat do první ligy? Stále existuje, ale narozdíl od minulých týdnů už tým nemá postup ve svých rukou.

Po prohře 2:3 ve Fulneku musí Slovácko ve čtvrtečním posledním kole kromě vítězství nad Příbramí na dálku fandit i Jihlavě, aby porazila Opavu. Té totiž za určitých okolností může stačit i remíza (viz níže).

„I tak jsou ale podle mě šance stále padesát na padesát,“ prohlásil trenér Jiří Dekař, který na lavičce Slovácka po dvou vítězstvích musel překousnout první porážku. „Já jsem o našem postupu přesvědčený,“ doplnil důrazně.

Jeho svěřenci sice po nezvládnutém zápasu polehali zklamáním na trávník, ale i trenér soupeře Václav Daněk se je snažil podpořit: „Opava to nebude mít lehké v Jihlavě, která má na jaře výbornou formu. Když neprohráli třeba s Bohemkou, tak proč by měli s Opavou, která teď není v optimální kondici? Myslím si, že když porazíte Příbram, postoupíte,“ říkal Daněk po zápase.

Slovácko si postupové počty zkomplikovalo ve Fulneku samo. Na hráče, které hnalo za úspěchem až 500 vlastních fanoušků, jako by příliš dolehla důležitost zápasu, namísto sebevědomého nástupu kupili chyby. A nadšeně hrající domácí celek, který o šanci na postup přišel před týdnem, trestal. Nejprve Stýskalovu ztrátu míče po vhazování, poté selhání brankáře Bolka, který neudržel přízemní střelu. Za 22 minut to bylo 2:0, v obrat věřil málokdo.

„Od začátku nás soupeř přehrával. Víme, o co hrajeme, a to nám svázalo nohy,“ povzdechl si trenér Dekař.

I přes zbytečné branky Slovácko do přestávky přece jen srovnalo -díky krásné střele mladíka Perůtky a poté pohotovosti Filipského. Navíc Kerbr krátce po pauze trefil břevno, poté už ale zápas znovu patřil Fulneku. A rozhodující gól jde znovu na vrub hostujících hráčů. Ineman váhal s rozehrávkou, čehož využil Koštuřík a v 75. minutě dokončil svůj hattrick proti někdejšímu zaměstnavateli. Následná snaha Slovácka sice byla ohromná, ale zoufalá.

„Pořád padají otázky, co trenér s týmem udělá. Ale co hráči? Hlavně ti by si všechno měli srovnat v hlavě. Samozřejmě, že se podíváme na chyby, kterých se dopustili. Ale o postup by se mělo hrát jinak,“ zlobil se Dekař. „Chyběla mi větší zodpovědnost, nasazení, hlavně u zkušených hráčů. Bojovnost, hecování, tak se hraje o postup. V tom nás domácí předčili,“ upozornil.

Postupové šance fotbalistů Slovácka

1. Opava prohraje v Jihlavě Slovácku stačí porazit v domácím prostředí Příbram, na druhé příčce pak bude mít před Opavou bod náskoku.
2. Opava remizuje v Jihlavě Slovácko potřebuje porazit Příbram aspoň o tři góly. Při rovnosti bodů s Opavou i vyrovnaných vzájemných zápasech (2 remízy) bude mít Slovácko lepší skóre, které by rozhodovalo.

Autor: Radek Štěrba



Mladá fronta DNES

Musíme věřit do poslední chvíle, burcuje Ineman

Obloha nad fulneckým hřištěm byla sice azurově modrá, právě tady ale prožila slovácká defenziva jeden ze svých nejčernějších dní. Podruhé v sezoně tým inkasoval tři branky, každá z nich navíc padla po velké hrubce obrany. Ta rozhodující, která Slovácku kolo před koncem soutěže dost zkomplikovala šanci na postup do první ligy, jde na vrub zkušeného obránce Tomáše Inemana

"Měli jsme postup ve svých rukou, ale nezvládli jsme to. Prohráli jsme kvůli individuálním chybám," zlobil se.

Hodně litujete vaší chyby před rozhodující brankou zápasu?

Určitě. Tu zpětnou přihrávku jsem nečekal, navíc míč špatně odskočil, tak jsem si ho radši chtěl ještě zpracovat, abych ho špatně netrefil. Jenže mi odskočil a útočník toho bohužel využil.

Nezvládli jste zápas kvůli nervozitě z toho, jak blízko je postup?

Nemyslím si, že bychom byli nervózní. Možná až později. Chtěli jsme moc vyhrát. Je to fakt škoda.

Znáte postupovou matematiku?

Ano, nemáme to ve svých rukou.

Jak vidíte šanci na postup?

Odhadovat to na čísla neumím. Ale musíme věřit do poslední chvíle. Poprat se o to, šance stále je. Věřím, že Opava v Jihlavě nevyhraje.

A to není utopie, že?

Rozhodně to není nereálné.

Byla o přestávce nebývalá bouřka?

Určitě. Přijeli jsme si totiž pro postup a za dvacet minut prohráváme 0:2. Zaspali jsme začátek a dostali dva hloupé góly. Hlavně ten druhý z dorážky, to se nemůže stát.

Pak jste se zlepšili.

Fulnek jsme tlačili, měli jsme nějaké šance. Jenže vítězný gól dal nakonec soupeř, ne my.

Přitom jste měli domácí prostředí.

Fanouškům musím poděkovat, že jich do Fulneku tolik přijelo. Povzbuzovali nás celý zápas, i když se nám nedařilo. Dokonce i za stavu 0:2 nepískali, ale fandili. Snažili se pomoct, ale my jsme to nezvládli.

Autor: Radek Štěrba



Sport

FULNEK-SLOVÁCKO 3:2

Koštuříkův hattrick výrazně zmenšil šance Slovácka na návrat do nejvyšší soutěže. A Slovácko se probralo až za stavu 0:2. Mladík Perůtka zaskočil gólmana Pospěcha přízemní ránou z osmnácti metrů a Filipský zblízka v pádu dokončil povedený Chmelíčkův průnik. Kerbr mohl dokonce strhnout vedení na stranu hostů, jenže trefi l břevno. Na druhé straně Malohlava napálil tyč. Po pauze mělo Slovácko velký tlak, ale fantom Koštuřík dovršil v 76. minutě hattrick.

Nejlepší hráči: Lukaštík, Koštuřík - Perůtka.

Autor: Michal Koštuřík



Sport

Slovácko: Postoupíme!

Sudí Hájek naposledy fouká do píšťalky. Je konec! Hráči Slovácka se sunou k zemi a zůstávají ležet. Zklamaní, zdrcení.

Trenér Jiří Dekař však nemá pro jejich výlevy zmaru pochopení.

„O postup by se mělo hrát jinak,“ čertí se po prohraném druholigovém zápase ve Fulneku.

Slovácko potřebovalo ve fulnecké pevnosti zvítězit. První půlhodinu však odchodilo. A rychle prohrávalo 0:2. „Začátek jsme prospali a nechali si ujet vlak. Nezvládli jsme to,“ uvedl obránce Tomáš Ineman. „Až moc jsme si uvědomovali důležitost utkání,“ viděl kouč.

Pasivita spojená s hrubou chybou brankáře Bolka před druhým gólem poslala adepta na postup do svízelné situace. „Jestli se měla pozice gólmana řešit před sezonou jinak? O tom nechci spekulovat. Ale hodně věcí by bylo jinak, kdybych byl u týmu dřív,“ prohlásil Dekař, který v poločase spustil v šatně hromobití.

Bylo to prý dost ostré. „Pro hráče možná, pro mě normální,“ glosoval to trenér, který převzal mužstvo na poslední čtyři kola. A je na něm znát, že jej některé věci uvnitř týmu nemile překvapily. Herní poklesky se po dvou výhrách ukázaly v plné nahotě v sobotu. „Stoperská dvojice nebyla jistá, brankáři vypadl míč a byl z toho gól. Domácího Koštuříka jsme pustili k šesti střelám a on ze tří skóroval,“ shrnul fakta. „Hlavně od zkušených jsem čekal víc. Fulnek nás předčil v bojovnosti, nasazení. Co s tím budu do čtvrtka dělat? Co kdyby hráči udělali něco sami se sebou? Pořád se mluví o trenérech. Ale oni si to musejí srovnat v hlavě,“ hromoval kouč.

Postupu do nejvyšší soutěže však stále věří. „Nemáme to ve svých rukách, ale je to padesát na padesát. Jsem přesvědčen, že to zvládneme,“ tvrdil. Co na to Ineman? „Musíme věřit do poslední chvíle. Není nereálné, že Opava v Jihlavě prohraje. Musíme se o to ještě poprat,“ slíbil stoper.

Trenér vítězů Václav Daněk zhrzeného soka povzbudil. „Když porazíte Příbram, postoupíte,“ nadhodil směrem k Dekařovi a spol. „Jihlava je na jaře ve výborné formě. A Opava nehraje venku nic moc. Když tam nevyhrála Bohemka, proč by měla Opava?“ ptal se Daněk.

Jenže Slezanům může stačit k postupu i remíza. To v případě, že Příbram nevyhraje na Slovácku. Anebo domácí neporazí Příbram o víc než tři góly.

„Je mi líto, že Slovácko s tak dobrým týmem a výbornými fanoušky asi do ligy nepostoupí,“ odepsal však soupeře muž, který se o jeho špatnou náladu postaral - fulnecký útočník a autor hattricku Dalibor Koštuřík.

Autor: Michal Koštuřík



Dobrý den s Kurýrem

Tak se o postup nehraje

Příbram doma nečekaně klopýtla s Ústím, a tak si Slovácko mohlo vybojovat vynikající výchozí pozici pro finálový zápas s Příbramí. Jenže to by muselo podat ve Fulneku jiný výkon. „O postup se bojuje jinak. Domácí nás předčili v bojovnosti, nasazení,“ shrnul zápas trenér Slovácka Jiří Dekař, který tak vystihl hlavní rozdíl ve hře obou týmů. „Soupeř nás začal přehrávat od začátku utkání. Naši hráči si asi uvědomili až příliš důležitost tohoto zápasu. Dostali jsme dva góly a hlavně ten druhý, kdy brankáři vypadl míč z rukou a Koštuřík dorážel na 2:0, byl velmi laciný. Přesto nás i tato druhá branka nepoložila. Zvedli jsme se, hru jsme vyrovnali, vstřelili jsme kontaktní gól, pak i vyrovnávací a šlo se do kabin. V poločase jsme si řekli, že musíme být aktivnější než domácí, protože víme, o co hrajeme. Znovu jsme však měli svázané nohy. Sice jsme měli jednu tutovou šanci, Kerbr nastřelil břevno a pak to mohlo být zajímavé. Domácí přesto stále hrozili a hlavně Koštuřík, kterého naše obrana pustila do šesti střel, ze kterých dal tři branky. Myslím, že dnes stoperská dvojice nebyla jistá. Domácí zvítězili vůlí, bojovností a nasazením,“ rozebral vzápětí utkání Dekař.

Jeho protějšek na lavičce Václav Daněk se radoval z více věcí. „Především jsme udrželi domácí neporazitelnost, což má svoji váhu. Druhá věc, že Koštuřík dal tři góly, protože všichni naši útočníci byli celou sezónu pod palbou kritiky. Jsem rád, že právě toto byl poslední zápas před domácím publikem, a musím říci, že zápas měl dosti vysoké parametry. Do utkání jsme vstoupili famózně a mě jako trenéra dva góly hrozně moc těší. Konečně Koštuřík dorážel na brankáře, konečně tam byl pohyb před šestnáctkou, což jsou věci, které do hráčů hustím celý rok. Slovácko pak prokázalo svoji sílu a srovnalo, i když po našich chybách. Ve druhém poločase Slovácko začalo přebírat taktovku a klíčovým momentem bylo břevno Kerbera. Pokud by šlo Slovácko do vedení, měli bychom to moc těžké,“ shrnul zápas Václav Daněk.

Autor: Aleš Mazúrek



Dobrý den s Kurýrem

Už nemají postup ve vlastních rukou!

Zápas roku! Zápas o všechno! I když jej zvládnou, nemusí mezi prvoligovou společnost proniknout! Druholigoví fotbalisté 1. FC Slovácko už totiž nemají postup ve vlastních rukou. O trumfy přišli po porážce ve Fulneku. Mezi elitu je posune jen čtvrteční skalp Příbrami a současně porážka Opavy v Jihlavě.

Kouč Jiří Dekař utrpěl na lavičce Slovácka první porážku, žel v nejnevhodnější dobu. Jeho výběr na severu Moravy dojel na školácké chyby v obraně. „Hráči si musí srovnat výkon v hlavě. O postup se hraje jinak. Čekal jsem větší zodpovědnost, nasazení. Hlavně od zkušených,“ naznačoval Dekař, že tentokrát bude svěřencům servírovat místo chlebíčků dršťkovou...

Matematika je tak před závěrečným vystoupením Němčického a spol. jasná. Z trojice kandidátů (ve hře je ještě Opava, Příbram - pozn. autora) na jedno volné postupové místo nemá Slovácko zrovna nejrůžovější vyhlídky. Vítězství mu totiž stačit nemusí. Hráči i fanoušci by měli dát na modlení a vzývat Jihlavu, aby porazila Opavu, která před čtvrteční derniérou hledí z druhého místa na pronásledovatele s jedno až dvoubodovým odstupem. „Jestli Jihlavě neslíbíme za vítězství třeba demižon slivovice? O tom jsme opravdu neuvažovali, ale není to vůbec špatný nápad...“ reaguje Marek Jurák z fanclubu Slovácka. „Škoda porážky ve Fulneku, mohli jsme se soustředit jen na sebe a nečekat na výsledky z jiného stadionu. Naděje ale umírá poslední, musíme držet palce Jihlavě,“ ví moc dobře Jurák.

A Slovácko má na Vysočině spřízněnou duši. Petra Faldynu, s dvanácti góly nejlepšího kanonýra druhé ligy, pro kterého bude mít duel se Slezany pikantní příchuť. V opavském dresu nakoukl do první ligy a na břehu řeky Moravy strávil asi nejlepší fotbalová léta, když se se Synotem vykopal první ligu. A v zimě byl navíc v hledáčku klubu z Uherského Hradiště. Z jeho přestupu však nakonec sešlo. „Nikdy jsem neskrýval, že přeju Slovácku. Věřím, že mu k postupu pomůžeme a Opavu porazíme. Víc ale udělat nemůžeme,“ říká Faldyna. Třebaže Jihlavští nemají de facto o co hrát, zápas rozhodně nevypustí. Po Příbrami a pražských Bohemians chtějí srazit na kolena i dalšího kandidáta na postup. „O motivaci máme postaráno. Musíme odčinit porážku v Krči a chceme si udržet domácí jarní neporazitelnost (6-1-0 13:1! - pozn. autora). A osobně toužím o rozšíření střelecké sbírky,“ vzkazuje kanonýr par excellence na Slovácko, kde má ještě stále spoustu kamarádů.

Příbram každopádně ale nebude lehkým soupeřem, proto ve Slovácku spoléhají na pomoc fanoušků. „Věříme, že zaplní stadion a poženou hráče za vítězstvím. Chceme, aby přišli v co největším počtu, takže mládež do 18 let má vstup zdarma,“ láká diváky do ochozů Marcela Mrázková, generální manažerka 1. FC Slovácko. Do závěrečné bitvy jde Dekařův soubor oslaben o vykartovaného Matůše a nad některými hráči visí zdravotní otazník. „Ve čtvrtek zvítězíme!!!“ zní přesto Dekařův hlas z kabiny.

POSTUPOVÁ MATEMATIKA

Postupuje Slovácko:
1. Opava prohraje v Jihlavě a Slovácko porazí jakýmkoliv poměrem Příbram.
2. Opava remizuje v Jihlavě a Slovácko porazí Příbram rozdílem branek tři a více.

Postupuje Opava:
1. Opava zvítězí v Jihlavě.
2. Opava remizuje v Jihlavě a Slovácko remizuje s Příbramí.
3. Opava remizuje v Jihlavě a Slovácko porazí Příbram menším jak tříbrankovým rozdílem.

Postupuje Příbram:
1. Příbram zvítězí na Slovácku a Opava nevyhraje v Jihlavě.
2. Příbram remizuje na Slovácku a Opava prohraje v Jihlavě.



Slovácký deník



Slovácku se postup do první ligy vzdálil

Fotbalistům Slovácka se hodně vzdálil vysněný postup do první ligy. V předposledním kole podlehli na hřišti Fulneku 2:3 a v tabulce si pohoršili na čtvrté místo. Celek z Uherského Hradiště může spasit jedině čtvrteční domácí výhra nad třetí Příbramí a zároveň zaváhání druhé Opavy v Jihlavě.

FULNEK - 1. FC SLOVÁCKO 3:2 (2:2)

Slovácko zažilo úvod jako z nejčernějšího snu. Už v polovině prvního dějství prohrávalo 0:2, když dvakrát přesně cílil Koštuřík. Hosté se ale z těžkého K. O. rychle sebrali a ještě do přestávky srovnali po ráně dorostence Perůtky a Filipského, který trefil prázdnou bránu.

Po přestávce začali otěže zápasu přebírat Jihomoravané, pro něž byla remíza málo. Jenže místo třetí branky potřetí neuhlídali Koštuříka, který čtvrt hodiny před koncem zkompletoval hattrick. Fulnečtí tak v posledním utkání sezony před vlastním publikem udrželi domácí neporazitelnost. „Rozloučení s fanoušky se nám povedlo na výbornou,“ oddechl si kouč vítězů Václav Daněk.

Naopak nový trenér Slovácka Jiří Dekař po předchozích dvou výhrách vyšel poprvé naprázdno. „Tým, který chce postoupit do ligy, musí předvést jiný výkon. Chybělo mi větší zapálení hlavně u zkušených hráčů,“ kritizoval Dekař své svěřence.

Autoři: Jan Kešelák, Petr Fojtík



Slovácký deník

Filipský: Můj gól je k ničemu

Jen těžko se hledal po prohraném zápase ve Fulneku fotbalista Slovácka, který by se po obrovském zklamání podělil o své dojmy z utkání. „Nezlobte se, dneska ne,“ spěchal do kabiny gólman Petr Bolek. Mezi posledními odcházel ze hřiště střelec vyrovnávací branky Slovácka Petr Filipský. Přestože také on neskrýval veliký smutek, byl o hodně sdílnější.

* Úvod zápasu byl z vaší strany přímo katastrofální! Čím si to vysvětlujete?
Co k tomu říct? Dostali jsme dvě rychlé branky, ale podařilo se nám do poločasu vyrovnat.

* Co vám říkal trenér v poločase?
Že se vlastně začíná znovu a všechno je před námi. Ale viděl jste sám, dostali jsme třetí branku, na kterou už jsme nestačili reagovat.

* Nový kouč Dekař vám dal důvěru v druhém zápase po sobě. Potěšilo vás alespoň tohle?
Určitě. Jenže jsme nevyhráli, a celkový dojem z utkání je proto špatný. Sice jsem dal gól, ale ten je vlastně k ničemu, protože nám nezajistil ani bod.

* Jak jste viděl vaši trefu?
Byl to hodně jednoduchý gól. Aleš Chmelíček mě viděl úplně volného, dal balon výborně pod sebe a já jsem z malého vápna trefil prázdnou branku.

* Druhou půlku se hrálo víc na polovině Fulneku...
Takový bezzubý tlak je k ničemu!

* Postup už nemáte ve svých rukou. Musíte vyhrát s Příbramí a spolehnout se na zaváhání Opavy...
Je nepříjemné, že se musíme dívat na ostatní výsledky. Soutěž je ale strašně vyrovnaná a v posledním kole se může stát cokoliv.

Autor: Stanislav Dufka



Slovácký deník

Ineman doufá, že Opava prohraje

Rekordních šest autobusů fanoušků Slovácka jelo do šestitisícového Fulneku oslavit se svými miláčky vítězství, které by klub přiblížilo k návratu do první ligy. Prvních pětadvacet minut se nestačili divit a nezasvěcený divák by nevěděl, které mužstvo vlastně hraje o postup. Fotbalisté Slovácka přistoupili k začátku zápasu až příliš profesorsky a pod fulneckým zámkem se do dvougólového trháku dostali zcela zaslouženě domácí.

„To se nám nemůže stát. Přijeli jsme si pro tři body a během dvaceti minut prohráváme o dvě branky. Takový hrozný začátek už dlouho nepamatuji. Vůbec nevím, co se s námi stalo. Myslím si, že nervózní jsme nebyli, prostě jsme prospali začátek a nechali si ujet vlak,“ povídal po zápase ostřílený obránce Slovácka Tomáš Ineman.

Postupová matematika pro závěrečné kolo je jasná. Porážka Opavy v Jihlavě a výhra Slovácka nad Příbramí by poslala uherskohradišťské fotbalisty mezi elitu. Těsně po skončení zpackaného duelu ve Fulneku už to věděl i Tomáš Ineman.

„Musíme doufat, že Opava v Jihlavě prohraje amy porazíme Příbram. Nic jiného nám nezbývá. Není to tak úplně nereálné, soutěž je obrovsky vyrovnaná a nebylo by to až tak velké překvapení,“ míní zadák Slovácka.

Daleko spokojenější odcházel z trávníku fulnecký Dalibor Koštuřík. Jako by se chtěl v sobotu svým hattrickem připomenout svému bývalému kouči Jiřímu Dekařovi, který ho vedl před šesti lety v tehdy druholigových Ratíškovicích. Byl to jeho zápas a ještě dlouho po jeho skončení domácí fanoušci skandovali „Dááálibor Koštuřík“.

„Je krásný zážitek dát doma tři góly mužstvu, které bojuje o postup do ligy. Slovácko má dobré mužstvo, ale je škoda, že se s takovými fanoušky do ligy asi nepodívá,“ předpokládá šestadvacetiletý útočník, který začínal s fotbalem v Hodoníně a před sedmi lety byl v kádru Synotu.

Zároveň důrazně odmítl spekulace, že další aspirant postupu Opava fulnecké fotbalisty motivovala k vítězství. „Ne, ne, my jsme hráli hlavně za sebe a snažili se udržet domácí neporanitelnost trvající tři roky. Žádné ani naturální prémie jsme od Opavy slíbené neměli,“ ohradil se hrdina zápasu.

Autor: Stanislav Dufka
Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
05.06.2008, čtvrtek, 07:40 - Články v dnešních novinách před zápasem Slovácka s Příbramí
04.06.2008, středa, 18:20 - Boj o naději: Slovácko - Příbram
04.06.2008, středa, 06:52 - Fulnek - FC Slovácko 3:2 (2:2)
04.06.2008, středa, 06:50 - Fulnek - FC Slovácko 3:2 (2:2)
02.06.2008, pondělí, 20:57 - Ženy porazily Teplice 4:0 AKTUALIZOVÁNO
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace