*
včera
Rozhovory | Slovácko - Sparta | Ženy
včera
Rozhovory | Hradec - Slovácko
12.09.2024
Rozhovory | Dukla - Slovácko
09.09.2024
Rozhovor | Ondřej Kukučka
06.09.2024
Slovácko na ledě | Hokej
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 982 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
19.08.2024
Fanoušci v zápase proti Baníku
19.08.2024
Děkovačka po zápase s Baníkem
17.08.2024
FCS jede na výjezd
08.08.2024
Fanoušci v zápase proti Klokanovi
26.07.2024
Fanoušci v zápase proti Slavii III

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

21.09.2024 od 13:30

Městský stadion MB

Přihlášeno
39
fanoušků

Veliče Šumulikoski: Hradec Králové bude mnohem těžší soupeř než Sparta

22.08.2014, pátek, 12:36
velice_mlady_velky.jpg

Nepostradatelný hráč ve výběru Svatopluka Habance? Rozhodně Veliče Šumulikoski. Makedonský plajer ve službách prvoligového Slovácka si udržuje pravidelně vysokou výkonnost, fanoušek by musel zapátrat hodně do minulosti, aby si vzpomněl na nějaký kiks, který zkušený hráč vyrobil.

Defenzivní záložník byl jedním z mála, kterého mohl po ubojovaném zápase proti Jihlavě pochválit kouč čtvrtého mužstva tabulky. „Mimo Doška bych ještě vyzvedl Šumulikoského," prohlásil o zkušeném fotbalistovi Habanec. V dalším kole nejvyšší soutěže čeká na Slovácko Hradec Králové. Právě na východě Čech nastoupil rodák z makedonské Strugy v květnu 2013 ke svému prvnímu zápasu v dresu Slovácka na půdě soupeře.

Pro Hradec to byl tehdy jeden z klíčových zápasů v boji o udržení. Slovácko vyhrálo 3:2. Vzpomínáte?
Ano, není to tak dávno. Hrál jsem poprvé venku. Z naší strany to byl vydařený zápas, vyhráli jsme tam, vzpomínám si dobře.

Hradec má rozlehlý stadion, tribuny jsou daleko od hřiště. Jak se vám tam hrálo?
Výborně, možná to bylo i naším dobrým výkonem a výhrou. Tím, že jsou diváci daleko od hřiště, tak necítíte žádný tlak. Hradec postoupil zpátky do ligy, snad přijde hodně lidí, ale věřím, že všechny body znovu přivezeme my.

Čekáte podobný zápas?
Čekám od domácích bojovné utkání, budou chtít vyhrát za každou cenu. I když Hradec ještě nedal v lize branku, tak jsou nebezpeční, mají dvě remízy. Musíme k zápasu přistoupit koncentrovaně, hrát na sto procent celé utkání. Pokud k zápasu takto přistoupíme, tak si myslím, že nebude žádný problém.

Po Hradci na vás čekají další papírově slabší mužstva. Příbram a Budějovice, nehrozí po slušném startu do ligy uspokojení?
Rozhodně ne, myslím si, že to nebudou vůbec lehké zápasy. Bude to těžší, než kdybychom hráli proti Spartě. Ty mančafty mají svou kvalitu, budou chtít bodovat a většinou budou bránit. Musíme hrát na doraz a koncentrovaně, v lize není žádný soupeř snadný.

Slovácko je na čtvrtém místě. Sledujete tabulku?
Ano, zatím je ještě na nějaké prognózy brzo, ale je to krásný pohled. Musíme dál pracovat, abychom současné umístění udrželi. Tým máme dobrý, můžeme se v horních patrech tabulky udržet.

Je čtvrté místo a předváděná hra signálem, že podzim bude pokračovat ve stejném trendu?
Chceme, aby to takto pokračovalo, ale fotbal je o tom, že někdy se daří a někdy se nedaří. Pokud se budeme připravovat, jak to máme nastaveno, tak myslím, že bude i taková hra. Doufám, že nepřijde žádné uspokojení.

Myslíte na pohárové umístění?
Myslím, že ne, ještě je hodně brzo. Jsme rádi, že se daří, chceme zůstat v horní polovině tabulky. Nějaké prognózy a plány můžeme řešit až po skončení podzimu. Momentálně mám v hlavě nejbližší zápas v Hradci.

V Jablonci jste přebral po Doškovi kapitánskou pásku. Motivuje vás víc do zápasu? Cítíte větší odpovědnost?
Každý zápas vás musí motivovat. Jestli jste kapitán nebo ne, to není důležité. Každý musí hrát naplno, nehrajeme za sebe, ale za Slovácko. Mně je jedno, jestli mám pásku nebo ne, v zápase jsem na tom úplně stejně.

Jste jedním z mála hráčů, kterým se vyhýbá zranění. Pamatujete si, kdy jste byl ze zdravotních důvodů mimo hru?
V kariéře jsem byl zraněný jenom jednou, bylo to v Anglii, stál jsem asi dva týdny. Dostal jsem šlapák, byl z toho krevní výron, po malém lékařském zákroku se to zlepšilo.

V reprezentaci Makedonie jste odehrál přes osmdesát zápasů. Je to pro vás už uzavřená kapitola?
Nechci už nikam cestovat a hrát v pátek a úterý kvalifikační zápasy. Ty časy už jsou pryč. Možná bych si zahrál ještě jeden reprezentační zápas, řekněme takový rozlučkový, ukončil bych v reprezentaci kariéru, to je všechno. Že bych hrál kvalifikační zápasy, to už určitě ne. V Makedonii je plno mladých kluků, kteří se tlačí do reprezentace, musí se vybudovat nové mužstvo, ale bude to těžké.

Před zápasem s Jihlavou jste prodloužil se Slováckem smlouvu do 30. 6. 2016. Byl hlavní důvod, že chcete zůstat v Česku s rodinou?
Přesně tak, rodina je pro mě to nejdůležitější na světě, navíc jsme zde koupili dům. Máme dvouletého syna Tobiase a čekáme další přírůstek. Podle doktorů by to měla být holčička, máme kluka, přibude holka, to bude ideální.

Jméno Heslo
text
  • Buriss - 25.08.2014, pondělí, 20:36
    (0)

    Vsichni tyhle komenty, jsme na jedne lodi a fseci chceme totez. Ano prohrali sme v Hradci po mdlem vykonu,po spatnem nasazeni a bojovnosti,ale to se proste stane i lepsim...a Svata to vsechno pojmenoval,takze my ted muzeme udelat jedine...v sobotu vsichni na mista a hnat hrace za vitezstvim.Nema smysl si tady nadavat a urazet.Sme slovacko,my vsichni a v sobotu si to uzijme a nandejme to pribrami.Zbytek je ted uz nepodstatny.FORZA FCS

  • Buriss - 25.08.2014, pondělí, 20:28
    (0)

    Nevim pane Artigas,o jake idiocii mluvite,ale prijde mi dosti usmevne,ze jste videl spoustu zapasu HK na vojne,pravděpodobně to totiz bylo uz nejaky ten patek,takze o soucasnem kadru ci forme hradce toho vite zrejme tolik jako o cislech ve sportce,ktera budou losovat za 2 dny.Tak prosim mirneme vsic

  • Artigas - 25.08.2014, pondělí, 19:28
    (0)

    Vrcholným představitelům idiocie jako je ondicz či greif je zbytečné něco říkat, a hradeckých zápasů jsem na vojně v HK viděl tolik, co ty trubko neuvidiš do konce života.

  • Buriss - 25.08.2014, pondělí, 18:53
    (0)

    Carlíto,budes na starkastan pritomen?

  • juancarlos - 25.08.2014, pondělí, 18:45
    (0)

    jak říkáš, to je zas sraček tady po jednom zpackaném zápase,takových už bylo a eště bude. Nedělejte z toho opičárnu, je to liga a my prostě nejsme žádný velkoklub. Po třech vydařených zápasech tu bylo křiku a euforií, které jsou stejně na hovno,jako všechna ta hlína tady. Inunaši věrní fanoušci, co hned porážejí kdekoho a na druhý den jsou posraní zas z druhého. Kua vychladněte. Co třeba se rozpomenout na zákázané slovo " POKORA" ? FCS nafurt jelimani

  • Greif - 25.08.2014, pondělí, 05:45
    (0)

    Zrusit spartu .. Artigasu ty velke hnede hovinko kolik si videl Hradeckych zapasu do soboty ze nas tu chces vsechny poucovat ..

  • Babu - 24.08.2014, neděle, 22:32
    (0)

    Ta Sparta, to je tým! Loni titul a teď je páté kolo soutěže a už dvakrát prohráli, za co je platí, hráči hrají 90 minut za týden a předvedou toto, tým bez ambicí, asi nemají natrénované, všechny bych tam vystřídala a vyměnila :-)

  • Pecan - 24.08.2014, neděle, 18:34
    (0)

    Je to škoda, ale na to hrát o ty vysněné poháry asi pořád nemáme. Nás tady sráží velká nevyrovnanost výkonů, občas zahraje výborný zápas a vyhrajeme, ale pak to máme potvrdit s nějakým outsiderem a často se nám stává, že tu roli favorita nezvládneme. Buď ten tým není ještě tak dobrý sportovně a někteří z nás si jenom mylně myslí, že je, nebo na to ten tým nemá mentálně, že hraje jenom, když je potřeba a jde do tuhého. Tak jako tak, abysme mohli hrát na úplném vrcholu, tak ten tým musí být silný i sportovně i mentálně. Pokud nám jedno z toho chybí, tak nemůžeme ten úplný vrchol hrát a je potřeba na tom pracovat. Jinak chybí nám pořád ten útočník. Já taky moc nechápu proč Svaťa tam dal Hašu až v 86. minutě když to už bylo na dva góly hodně málo času. V týdnu jste tady psali, že by k nám měl dojít ten Rolinc z Olomouce, ale hrál včera normálně za Sigmu ligu, tak nevím...

  • huhu - 24.08.2014, neděle, 17:21
    (0)

    obrana? já myslím že kvalitativně tady máme nejlepší stopery za poslední léta. I Kuncl si svoje odehraje, hlavně dopředu. Co hapruje je levá obrana, Šimko super, Reinberk děs.

  • rim - 24.08.2014, neděle, 17:01
    (0)

    Pokud se chceme divat nahoru nwbo i na klidny stred tabulky, tak nemuzeme prohravat s takovymi tymy, jako je Hradec. Byt jsme hrali venku. Mohli jsme se delit o druhy flek a zbytek sezony hrat v klidu max do pateho mista. Ted je to opet tak stred, nebo nedej Boze pod stredem a niz. FCS, delejte s tim neco! Ps: proc bychom se nedivali vys, kdyz takovou hru hrat umime a hrace taky mame. Obrana by ale chtela posilit a to nemluvim jen o vcerejsim zapasu. Borci, zpet k nastavenemu trendu...

  • huhu - 24.08.2014, neděle, 16:50
    (0)

    je to aj v nás. Dřív sme sa dívali dolů do tabulky a říkali si dobré, vklidu, máme nahrané. Ted se díváme, bohudík nahoru, dívá se tam i vedení. A ten tlak bude větší a větší, pokud to má někam směřovat.

  • Ykarus - 24.08.2014, neděle, 16:32
    (0)

    tak se tam proběhni 90 minut :) Jinak výkon stál za hovno, ale tak kategorizovat to nemožeš.

  • Artigas - 24.08.2014, neděle, 15:37
    (0)

    2 Ykarus: podle toho hraní zřejmě ne,protože kdyby měli natrénované tak nemůžou takhle hrát

  • Ykarus - 24.08.2014, neděle, 13:05
    (0)

    Artigas: takže oni nechodijů ani na tréninky každý den? :))

  • Bayern Munchen - 24.08.2014, neděle, 13:02
    (0)

    Já si osobně myslím, že je chyba v hráčích, zase jednou vyhrají pak něco uhrají v Jablonci a myslí si, že to snad půjde vše samo. Tak se dnes nehraje, pokud chtějí něčeho dosáhnout, tak je potřeba bojovat, běhat, trhat trávu a ne to hrát profesorsky (stačí se podívat na Slávii nebo na Baník, kvalitu týmu mají mizernou, ale bojují i když to není moc fotbalové a stači to). S tím, že čekáme, že se soupeř porazí sám. Včera mi chyběl pohyb, Došek sám na hrotu, odražené míče jsme neměli, rychlí přesun do útoku žádný, obrana katasrofická a pomalá. Jediný kdo běhal je Diviš a stačí aby soupeř pohlídal naše kraje a Doška a je vyhráno, záloha včera mizerná. Prostě pokud chtějí něco dosáhnout, tak je potřeba si sednout na zem a začít od nuly makat a být připravený na každý zápas postupně. A nechat na hřišti vždy to srdíčko, když to nejde fotbalově.

  • riedlss - 24.08.2014, neděle, 12:50
    (0)

    co chcete pořád za hodnocení? Každý to viděl.Z pohledu diváka zápas asi 3tiligový. Naše obrana nula, útok nula, jediné co, tak jsmepo drželi míč,ale na to se nehraje. Tlamu si tu otírají lidi, kteří se dokonale dokážou chytit každé chybičky Slovácka. Kritici hadra. Ono to jde říct i slušně a objektivně a ne tu čítat takové hovna. Se proberte nebo ten fotbal nesledujte a nechoďte na něj, když Vám tohle tak trhá žíly. Děláte jakoby ostatní neviděli, co že to bylo za nezmar.Od nás vesnické rady nikdo nepotřebuje !!!

  • FansHonza - 24.08.2014, neděle, 12:18
    (0)

    Babu: Já samozřejmě nepodporuju tady ta tradiční vyjádření po prohraném zápasu, to já už ani nevnímám. Nevyjádřil jsem se přesně, hlavně jsem reagoval na poznatek, že furt nemůžem vyhrávat. Nadávání do všeho možného je mimo, konstruktivní kritiku si frajeři za včerejšek plně zaslouží, i když je fakt, že tady je k ničemu.

  • huhu - 24.08.2014, neděle, 12:05
    (0)

    nastartovali sme Slavii, jináč pochybuju že by bez té naší temné 10 minutovky byla, tam kde je teď. Včera Hradec, další nás čeká příbram, která prohrála s bohemkou. Bojím se co bude. Jináč svata hezky zhodnotil zápas, ti hráči by měli rychlo spadnout z hrušky

  • Artigas - 24.08.2014, neděle, 12:00
    (0)

    egi: přesné, dyž si vezmu, že tito vesměs velmi dobře placení hráči pracují v podstatě 90 min týdně (a nekteří ani to ne) a krom fotbalu nemají žádnou jinou práci, tak ten "výkon" na hřišti je více než tristní. Tak makat normální člověk, už dávno by ho vykopli, takže nechápu, proč trenér nesáhne k tvrdším trestům-lozíš tam jak lama, nehraješ nic, nemáš zájem, tak zkrouhnem prachy, nelíbí se ti, drnkej do pryč.

  • egi - 24.08.2014, neděle, 11:52
    (0)

    ondicz: Ti hráči si zaslouží kritizovat,nebot není to první a ani poslední zápas kerej odflákli a už proti Jihlavě jejich výkon ohodnotili diváci pískotem.A nebude to Artigasem.

  • Babu - 24.08.2014, neděle, 11:43
    (0)

    fanshonza: a co to má společného s výkonem? Aj kdyby sa bojovalo, tak tady někteří přiběhnou si poznadávat. Pedro: nejslabšímu týmu?? Viděls jejich zápas proti Bolce doma (0-0)? Hráli velice dobře, jenom nemohli prolomit střeleckou smůlu a proti nám se jim to povedlo. Nejsou to žádní nazdárci... nesmíte se dívat jen na výsledky.

  • tomrs - 24.08.2014, neděle, 11:41
    (0)

    Vcera jsem byl nasrany z pristupu nekterych jedincu na hristi, ale co neprekousnu, tak to je pripadna prohra se Sevcema, ozelim radsi tri body s Hradcem, ale vyhra se Zlinem musi byt! Doufam, ze playeri k tomu tak pristoupi a nebude to marne jako vcera..

  • Artigas - 24.08.2014, neděle, 11:25
    (0)

    ondicz, ty si tak blbý, že to tříská vratama, tak asi. Dál se nebudu vyjadřovat, protože s hladným se nenažereš a s blbcem se nedomluvíš...

  • patati - 24.08.2014, neděle, 11:12
    (0)

    serte na Hradec... Teď je další zápas s Příbramí... a pak Zlín!!!

  • ondicz - 24.08.2014, neděle, 10:56
    (0)

    @artigas: co je ti po tom, že se nevyjadřuju k výkonu? já ti taky nezakazuju se vyjadřovat. ostatně proč bych to dělal, když se náramně bavím pokaždé když si před návštěvou FCS fóra po špatných výkonech říkám, jestli tam generál bude a copak nám asi zase sdělí - požene hráče do železáren? bude snižovat výplaty? další předpověď naprosto stoprocentně jasného sešupu do druhé ligy? ale hlavně, moc nekňuč že si tě někdo bere do huby, uvědom si jakým způsobem píšeš o druhých (hráči FCS) ty.

  • KotelGuláše - 24.08.2014, neděle, 10:47
    (0)

    Je to škoda. Tyhle zápasy prostě musej být minimálně bod!!!

  • FansHonza - 24.08.2014, neděle, 10:23
    (0)

    Ten Hradec nebyl vůbec marný, je zas potřeba být trochu soudnější..na každý pád jsme jim to přístupem k zápasu řádně ulehčili ;-)

  • Pedro - 24.08.2014, neděle, 10:17
    (0)

    To Babu: To nemyslíš vážně? Je jasné, že se nemůže stále vyhrávat, ale proti totálně v současnosti nejslabšímu celku téměř dobrovolně odevzdat body? zase jsme je darovali potřebnýmu!!! to není divize ři krajský přebor, tady je potřeba se porvat...a na hřišti to nevypadalo!!!!

  • Artigas - 24.08.2014, neděle, 10:06
    (0)

    Zajímavé, jak ondicz a podobní si o furt o mě otírají tlamy, ale k "výkonu" ty kopyt na hřišti ani čárka. Hradec omylem v lize, čtyři zápay absolutně marný bez vstřelení byť jediné branky, proti FCS dá hned dvě??? Takové lamy by FCS mělo přejet rozdílem třídy, když nedá takové, tak koho-Spartu nebo Plzeň?!? Těžko... doufám, že kouč Habanec jim strouhne prachy, protože s takovým přístupem je hrubě nespokojený. A ty kecy že nejsme Barca, aby se furt vyhrávalo, to jo, ale s takovýma prohrávat prostě nesmí, tečka.

  • egi - 24.08.2014, neděle, 10:02
    (0)

    Matesss tady nejde o výhru,ale o bojovnost a přístup.Jejich tempo je tak na přátelák.Už to tu bylo několikrát,když se prohraje po bojovnosti,tak nebude kritika.

  • ostuda slovácka - 24.08.2014, neděle, 08:01
    (0)

    Kapela nejsme aby sme vyhrávali, ale pokud nechceme hrát o záchranu a hrát střed tabulky nebo zabojovat o poháry tak prostě týmy jako Hradec musíme porážet

  • Matesss - 24.08.2014, neděle, 01:29
    (0)

    Sak nejsme zadna kapela, aby jsme furt vyhravali. Bavim se nad prispevky nekterych jedincu :-D

  • FansHonza - 23.08.2014, sobota, 23:00
    (0)

    To nee, Barčo, prohry člověk v pohodě přijme, ale ne po takovém bezkrevném a profesorském výkonu... Doufám, že se tohle zas co nejdelší dobu nebude opakovat... Jinak je dobře, že jste si to užili ;-) Bylo Vás hodně, byl jsem překvapený, a k slechu jste byli též ;-)

  • Babu - 23.08.2014, sobota, 22:54
    (0)

    Bylo nas tam asi 80 az 90 a myslim, ze jsme si to i celkem uzili. Aspon jsme nemuseli kydat spinu tady :-) jako obvykle se prohraje a místní osazenstvo uz zvraci a nadava. Asi sme Barcelona abysme každého vyklepli a prohráli max dvakrát za sezonu :-D

  • fana - 23.08.2014, sobota, 21:57
    (0)

    kolik jste kurva dostali

  • ondicz - 23.08.2014, sobota, 21:54
    (0)

    @artigas: díky! http://sbrigada.net/artigasuj

  • egi - 23.08.2014, sobota, 21:07
    (0)

    Já se jenom divím,jaké řeči se tady vedou ohledně výjezdů,že se nenaplní bus a kolik fans (ne)pojede.Dnes prodrbaná sobota a výkon žebrácký,s Jihlavou to samé,s Bohemkou o neco lepší,se Slávkou dobrej 1 poločas a s Jabloncem štěstí.Jasné,je 5 kolo a može se teho hodně změnit. Hlavně zapracovat na přístupu hráčů ke každému zápasu.

  • Artigas - 23.08.2014, sobota, 20:29
    (0)

    Tož borci s takovým fotbalem se běžte vysrat,otrocké žebrotě,která neni schopná dat gola nikomu,dat tři body zadarmo??? Bych vás pěkně všecky struhl na penězoch,dřeváci.

  • Pedro - 23.08.2014, sobota, 19:50
    (0)

    Co se fandové divíte? Prostě klasika...jakmile nutně někdo potřebuje body a beznadějně mu to nejde, my je mu rádi darujeme!!!! Po kolikáté se to už stalo, a kolikrát už i s Hradcem! Na nás se každý chytne! Jak mohou být takové výkonsotní výkyvy, máme nahráno....?

  • matigli - 23.08.2014, sobota, 19:43
    (0)

    To strřídání (nestřídání) , reakce na aktuální vývoj utkání, mě silně připomíná jednoho velmi úspěšného a oblíbeného tréňu reprezentace ČR z dob nedávno minulých.....a to i v zápasech kdy bodujeme.Tady jsou velké rezervy.

  • vajdik - 23.08.2014, sobota, 19:25
    (0)

    Tam a příští týden se na nás chytne Příbram :D

  • riedlss - 23.08.2014, sobota, 19:18
    (0)

    někteří tady by potřebovali prášky na uklidnění :D to je moc

  • FcS - 23.08.2014, sobota, 19:01
    (0)

    Přesně ten Reinberk co předvádí to je hrozné, at už se vrátí Šimko...to Svatove střídaní to je taky hodně zvláštní..HaŠu tam dá v 86 . min ...tu našu hru už má každý přečtenů..Došana si pohlídají a my sme v prdeli ...Tráva tam dnes hodně chyběl...no snad s příbramí to bude jinačí hra a taky 3 body

  • huhu - 23.08.2014, sobota, 18:55
    (0)

    a zase nasráno :D. Nejsme barca ani bayern, nebudeme věčně vyhrávat a hrát skvělě! Jediný kdo mě šíleně vytáčí je Reinberk. No jinak se nějak celkově zadrhl celý tým. Trošku mě vadí, že Svata něco nezkusí během zápasu dřív...co já vím, prohodit Diviše s Kerbrem (ti si to furt hážou na silnější nohu po lajně a soupeř to dycky přečte), nebo tam mohl daleko dřív poslat k Doškovi Hašu. Nevadí. Poučit se a v dalším zápase začat žrat trávu, jinak ty body nebudou!

  • kecipep - 23.08.2014, sobota, 18:43
    (0)

    Jasně.. a proto Svata ven! "facepalm"

  • vajdik - 23.08.2014, sobota, 18:41
    (0)

    Jen kecy z úst hráčů že Hradec nepodcení, protože už Jihlava byla lepší a dnes i ten Hradec... Jasně jsme ukázali že nás čeká další průměrná sezona bez šancí zautocit treba na první petku..zase 8-11 a koho to pak baví..

  • ostuda slovácka - 23.08.2014, sobota, 18:33
    (0)

    TY VOLE FCS CO JE S VAMA? První tři kola jste hráli tak dobře, v minulém už hovno ale body to stačilo a dnes ještě větší hovno a už se vezem, LIGA NEKONČÍ 3. KOLEM! Zřejmě vás to uspalo že by ste mohli skončít v top5

  • vajdik - 23.08.2014, sobota, 18:31
    (0)

    Běžte do P.ČE s tím PROFESORSKÝM fotbalem!!! Proč tam Habanec teď nedá někoho z mladých aby to trošku oživil! Nebo to mají Kerbři, Valentové a spol jen za jméno...??? Hradec je podprůměrný tým a mi si nedokážeme nahrát natož vystřelit na bránu!

  • juancarlos - 23.08.2014, sobota, 00:48
    (0)

    ta fotka, eště ze Širůchu:-D už tenkrát patřil k mým oblíbencům, takových osobností není nikdy dost !

  • Buchlovjak - 22.08.2014, pátek, 15:28
    (0)

    Výborně Šumi! Jsi prostě náš srdcař a to se mi líbí ty jeden kluku makedonská :-). Moc ti fandím!

  • Pan Puk - 22.08.2014, pátek, 15:23
    (0)

    Taktéž díky že jsi se vrátil na Slovácko. A velký respekt, za to že jsi na klub nezanevřel za půl roku v Bčku a biješ se statečně za Slovácko. Díky Šumi.

  • riedlss - 22.08.2014, pátek, 14:38
    (0)

    Šumi díky že jsi s námi, moc Ti fandím .

  • FansHonza - 22.08.2014, pátek, 13:32
    (0)

    Šumi, dík za vše a ať se ve všem dál tak daří ;-)

pristi
 Další články:
05.09.2014, pátek, 15:00 - Všichni do Zlína na pohár! Prodej vstupenek v autobuse!
25.08.2014, pondělí, 13:26 - Mohl jsem ten zápas zlomit, přiznává Kalouda po ztrátě v Hradci
25.08.2014, pondělí, 11:38 - Zpátky na zem, velí po prohře v Hradci kouč Slovácka
25.08.2014, pondělí, 07:32 - Slovácko se srandování vymstilo, na půdě nováčka zklamalo
18.08.2014, pondělí, 13:10 - Do Hradce pro další body!
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace