*
včera
Rozhovory | Slovácko - Sparta | Ženy
včera
Rozhovory | Hradec - Slovácko
12.09.2024
Rozhovory | Dukla - Slovácko
09.09.2024
Rozhovor | Ondřej Kukučka
06.09.2024
Slovácko na ledě | Hokej
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 982 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
19.08.2024
Fanoušci v zápase proti Baníku
19.08.2024
Děkovačka po zápase s Baníkem
17.08.2024
FCS jede na výjezd
08.08.2024
Fanoušci v zápase proti Klokanovi
26.07.2024
Fanoušci v zápase proti Slavii III

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

21.09.2024 od 13:30

Městský stadion MB

Přihlášeno
39
fanoušků

Co se píše o Slovácku v dnešních novinách?

29.08.2008, pátek, 08:55
noviny_velky.jpg

Pokud ještě nevíte, co s volným pátečním odpolednem, určitě se vypravte do Prahy na stadion Juliska, kde fotbalisté Slovácka hrají od 16.30 proti domácí Dukle. Možná vás nerozhodné nalákají i pozvánky na zápas z dnešních novin.
 

Mladá fronta DNES

Jurkemik: Na Dukle beru i bod
 
Po čtyřech kolech druhé ligy mají na svém kontě jen čtyři body. I proto mají fotbalisté Slovácka před dnešním utkáním na hřišti Dukly Praha jasné předsevzetí.
 
„Jedeme bodovat. Pokud neprohrajeme, budu spokojený,“ tvrdí trenér Ladislav Jurkemik.
 
Slovácku, které netají ambice na postup mezi elitu, vstup do ligy vůbec nevyšel. Jurkemikův tým v poslední minutě ztratil výhru v Opavě a poté dvakrát prohrál. Zvedl se až minulý víkend, kdy přejel HFK Olomouc 3:0.
 
„Pomohly nám změny v sestavě,“ říká slovenský kouč, který proti Holici poslal do hry obměněnou základní sestavu. „V úvodu ligy nastupovala pořád stejná jedenáctka. Teď jsem dal šanci nováčkům a ti ji stoprocentně využili,“ pochvaloval si Jurkemik.
 
I proto nastoupí Slovácko ve stejné sestavě jako minulý týden. „Maximálně dojde k jedné změně,“ upřesňuje kouč.
Plný bodový zisk z duelu s HFK by měl klub z Hradiště nakopnout. Dnes jej totiž nečeká nic jednoduchého. Pražský klub, který v létě mohutně posiloval, zatím získal jediný bod a v tabulce je předposlední.
 
„Hodně posílili a myslel jsem si, že budou hrát nahoře. Zatím se jim nedaří, ale nikdy nevíte, kdy se to otočí. Nečeká nás nic jednoduchého,“ uvedl pro internetové stránky klubu obránce Pavel Němčický.
 
„Dukla body nutně potřebuje. Ale my si věříme. Herně to není špatné, jen musíme proměňovat šance,“ doplnil Jurkemik, který může počítat s kompletním kádrem.
 
Autor: Petr Skácel
 
 
Dukla chce první výhru
 
Zápas týmů, jejichž výsledky zůstaly za očekáváním. Zápas zklamaných.
 
Zápas týmů, kterým vstup do druholigové sezony absolutně nevyšel, stále se však očekává jejich vzestup. Zápas domácí Dukly proti Slovácku (dnes v 16.30).
 
 
Fotbalisté z Julisky byli po mohutném letním posílení kádru považováni za černého koně soutěže. Zatím ale prognózy nenaplnili, Dukla získala ve čtyřech kolech jediný bod. 
 
Trenér Günter Bittengel však euforii mírnil již před začátkem sezony. „Loni jsme bojovali o záchranu, letos nikdo nemůže čekat, že budeme hrát o postup,“ říkal tehdy kouč.
 
Bittengel si zatím drží i podporu klubového vedení. „Fotbal je běh na dlouhou trať, chceme pracovat koncepčně. Přišlo hodně posil a musí se sehrát,“ řekl pro klubový web Jindřich Rajchl, předseda klubového představenstva. 
 
Velké ambice mělo i Slovácko, které touží po návratu do nejvyšší soutěže. Zvláště když loni moravským fotbalistům utekl postup do první ligy až v posledním kole.
 
Jenže letos se mužstvu nedaří: na úvod remíza v Opavě, poté domácí porážka od Ústí a následná prohra v Jihlavě. Tým trenéra Ladislava Jurkemika uspěl až ve čtvrtém kole, kdy se radoval z domácí výhry 3:0 nad HFK Olomouc. Se čtyřmi body tak Slovácko naleznete na jedenáctém místě druholigové tabulky. 
 
„Vstup do soutěže se nám příliš nevydařil. Ztratili jsme body v zápase s Opavou a doma jsme zbytečně prohráli s Ústím nad Labem. Výpadek se pokusíme napravit dneska na Dukle,“ doufá kapitán Slovácka Pavel Němčický.
 
Dukla po první letošní výhře stále touží. S jediným bodem za remízu se Spartou B je na předposledním místě tabulky.
K prvnímu vítězství by mohl pomoci i Lubomír Blaha, zkušený útočník, který se v tomto týdnu stal poslední posilou dejvického mužstva. Blaha má za sebou několik ligových angažmá včetně Sparty a Viktorie Žižkov, z jejíhož kádru přišel na roční hostování. 
 
Oba dnešní soupeři se zatím řadí mezi poražené týmy. Bude po dnešku alespoň jeden z nich vítězný?
 
Autor: Michal Včeliš
 
 
Slovácký deník
 
Trenér Slovácka varuje: Pozor, Dukla se teprve rozjíždí
 
S cílem potvrdit domácí výhru nad HFK Olomouc odcestovali do Prahy fotbalisté 1. FC Slovácko. V hlavním městě se utkají se znovuzrozenou Duklou.
 
Ač by se při pohledu na druholigovou tabulku mohlo zdát, že je nečeká příliš silný soupeř, opak zřejmě bude pravda. Dukla se totiž před startem letošní sezony výrazně posílila a bude jen otázkou času, kdy půjde nahoru. Myslí si to i trenér Slovácka Ladislav Jurkemik.
 
„Mají v mužstvu opravdu výborné fotbalisty. Přišlo tam ale hodně hráčů, takže se podle mého názoru jen potřebují víc sehrát,“ tvrdí zkušený kouč, který bývalý armádní tým jednou viděl na vlastní oči. 
 
„Sledoval jsem je v Čáslavi, kde byli po fotbalové stránce jasně lepší než domácí,“ uvedl Jurkemik. „Kvalitu mají ve všech řadách. Vzadu diriguje hru Novotný, vpředu si budeme muset dát pozor především na Zelenku, který je stále vynikající. Nebezpeční jsou také při standardkách, mají dobré hlavičkáře.“
 
Slovácko se tedy musí mít na pozoru, s poraženeckou náladou ale na Julisku rozhodně nepojede. Výhra nad HFK a hlavně tři vstřelené góly týmu zvedly náladu i sebevědomí. „Tu výhru jsme potřebovali, aby si kluci víc věřili. Chuť do tréninku měli pořád, teď se nám však všem pracovalo lépe,“ přiznává Jurkemik. 
 
Přesto se zřejmě nebude držet pravidla, že vítězná sestava se nemění. „Asi tam jedna změna bude,“ připouští slovenský stratég, který bude mít k dispozici kompletní kádr, nikoho z týmu netrápí žádné zdravotní potíže. Připraven do hry bude také „spáč“ Kerbr, který byl dočasně přeřazen do B-týmu. Před zápasem s Holicí totiž zaspal na rozcvičení. „Přeřazení se týkalo pouze tohoto zápasu, teď už s námi zase normálně trénoval,“ vysvětlil Ladislav Jurkemik.
 
Předpokládaná sestava Slovácka: Filipko – Němčický, Šimáček, Hrotek, Formánek – Gonda, Randa, Perůtka, Stýskala – Chmelíček, Čtvrtníček.
 
Autor: Michal Sladký


Pražský deník

Dukla hostí Slovácko, chce poprvé zvítězit

Jeden bod po 4. kole a předposlední místo ve II. fotbalové lize, toť dosavadní nelichotivá vizitka mohutně posíleného týmu Dukly. „Rádi bychom to už zlomili a poprvé vyhráli, nejlépe už v pátek,“ řekl trenér Günter Bittengel.
 
Soupeřem jeho svěřenců však bude dnes na Julisce od 16.30 velmi těžký soupeř, který má zálusk na postup do I. ligy: Slovácko. Tým slovenského trenéra Ladislava Jurkemika, člena zlatého čs. týmu na ME 1976 v Bělehradě, má zatím 4 body. Poslední výhra 3:0 s HFK Olomouc týmu zvedla náladu i sebevědomí.
 
Před Duklou má i tak respekt. „Dukla má výborné fotbalisty. Jen se potřebují víc sehrát. Budeme si muset dát pozor především na útočníka Luďka Zelenku, který je stále vynikající,“ varoval kouč týmu z Uherského Hradiště.
 
Pražané disponují v ofenzivě dalšími zkušenými hráči: Tomáš Kulvajt, jenž dal před týdnem gól Fulneku, uzdravený Michal Kolomazník a nová posila Lubomír Blaha. Dvoumetrový forvard přišel v týdnu na hostování do konce sezony z Viktorie Žižkov.
 
Na dnešní zápas na Julisce platí ještě vstupenky z předchozího domácího souboje Dukly s Bohemians 1905.
 
Autoři: dp, ms
Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
29.08.2008, pátek, 16:27 - Slovácko remizovalo na Dukle 0:0
29.08.2008, pátek, 09:37 - Na internetu bude videopřenos z dnešního zápasu!
29.08.2008, pátek, 06:06 - Ženy v poháru jdou dál
27.08.2008, středa, 20:28 - Report ze zápasu s Holicemi
27.08.2008, středa, 11:44 - Online obchod pro fanoušky spuštěn!
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace